Ga naar...

ONZE MISSIE

8 jaar geleden startte voor BioFreshi het avontuur. Nu gaan zij dagelijks op zoek naar het vinden van de perfecte match tussen klanten, producten en telers. Deze avontuurlijke zoektocht vindt plaats over de hele wereld.

Missie

De focus van BioFreshi Produce ligt op het vinden van een perfecte match tussen klant, biologisch product en teler. Het bedrijf wil daarbij de keten zo transparant mogelijke houden voor alle partijen. Transparantie is volgens BrioFreshi Produce essentieel om te komen tot een continue duurzame groei van biologische AGF.

Samenwerken

Een logisch gevolg van de missie is dat samenwerken bij BioFreshi Produce hoog in het vaandel staat. Zonder goede open communicatie en samenwerking is transparantie niet mogelijk. Een goede samenwerking met telers en klanten zal er toe leiden dat een uitgelezen assortiment voor de consument beschikbaar is, het juiste product op de juiste plaats en tijd! Kwaliteit en smaak kunnen dus altijd worden geoptimaliseerd.

Ontdekkingsreis

Natuurlijk staan Nederland en de Nederlandse biologische producten op een prominente plaats, want wat je dichtbij haalt is beter. Maar om het mooie uitgebalanceerde assortiment aan te kunnen bieden heeft BioFreshi Produce een ontdekkingsreis gemaakt over de gehele wereld, wat heeft geleid tot een paar unieke samenwerkingsprojecten.

Innovatie

Wanneer je niet innoveert sta je stil, en sta je stil dan groei je niet. Innovatie is dus een noodzaak! Gelukkig zit het innovatieve denken diep in de genen van BioFreshi Produce verankerd. We zoeken nieuwe producten, nieuwe productiegebieden, nieuwe verpakkingen of slaan die zelfs over.

Logistiek Platform

BioFreshi Produce heeft voor de West-Europese markt een perfecte ligging: Breda is centraal gelegen voor onze telers in de Benelux, Frankrijk en Duitsland en goed bereikbaar vanuit de havens van Rotterdam, Antwerpen en Hamburg. Bovendien zijn vanuit onze locatie de klanten dagelijks vers te beleveren.

Geen wonder dus dat BioFreshi Produce voor de telers fungeert als een logistiek platform met als bonus de opslag- en verpakkingsfaciliteiten voor die telers die daarover zelf niet beschikken. Best of both worlds!